Mossou verrast: "Maar FC Twente hoort in de top zes te spelen"

FC Twente draait een prima eerste seizoenshelft en bezet de vierde plek in de Eredivisie. ESPN-commentator Vincent Schildkamp vindt het daarom vreemd dat er nog geen duidelijkheid is over de toekomst van trainer Ron Jans en technisch directeur Jan Streuer.

"Ik kom er niet iedere dag, maar het is wel heel apart, want ze presteren", reageert Sjoerd Mossou bij Voetbalpraat op ESPN . "Ik had het eigenlijk totaal niet verwacht. Ik vind het niet per se leuk om naar te kijken, maar het is wel een goed elftal. Dat is ook niet zo heel raar, qua spelersbegroting hebben ze ook best wel budget." "Het is een grote club met veel seizoenkaarten, dus ze kunnen er best wel veel geld aan uitgeven ondanks alle schulden die ze hebben", vervolgt de journalist van het Algemeen Dagblad . "In dat opzicht zou je kunnen zeggen dat ze in de top zes horen te spelen. Als je puur daarnaar kijkt, maar ze hebben ook wel goed spelersmateriaal."

Kenneth Perez ziet ook dat de concurrentie rondom FC Twente de laatste weken faalt. "Ik vind het wel opvallend dat de teams daaromheen rond de vierde plek zoveel punten laten liggen", geeft de oud-speler van FC Twente aan. "FC Utrecht speelde weer gelijk bij Fortuna en Vitesse speelde in de laatste minuut 2-2. Bij Sparta en Fortuna moet je die drie punten wel pakken en dan blijf je in de buurt. Nu haken ze elke keer af voor plek vier." Valentijn Driessen verwacht dat AZ vierde gaat worden. "Dat denk ik uiteindelijk wel", zegt de journalist van De Telegraaf . "Maar misschien Vitesse. Die hebben ook een aardige ploeg en ook best wel een brede selectie. Maar die krijgen straks wel weer het Europese avontuur, dus misschien dat ze dan punten gaan verspelen. Maar ze speelden wel goed. AZ is nog een beetje wisselvallig." Weet FC Twente te winnen bij FC Utrecht? Bij BetCity.nl krijg je dan 4.15x je inzet. Registreer je nu via deze link en krijg ook nog een Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro! Zet je Free Bet op FC Twente en pak 63 euro winst! Grijp die kans !

Lees meer: