Myron Boadu baalt: "Geen overtreding, ik begrijp het ook niet"

Myron Boadu tegen PSV
Myron Boadu tegen PSV Foto: © BSR Agency

Myron Boadu leek de score in het Philips Stadion te openen tegen PSV, maar het doelpunt van de aanvaller van FC Twente werd afgekeurd. Boadu zelf begrijpt echter niet waarom de treffer niet doorging.

"Jammer dat hij werd afgekeurd", reageert Boadu bij ESPN. "Ik deed niet zoveel, maar de scheids neemt een beslissing. Ik zie die bal komen en ik spring niet echt tegen hem aan. Ik spring gewoon om die bal te koppen. Simpel. Ik denk dat het geen overtreding is. Als hij die goal in eerste instantie goedkeurt, draait de VAR dat niet terug. Jammer dat hij niet telt. Ik begrijp het ook niet, maar hij fluit. We konden winnen, maar dat je verliest is doodzonde. Maar PSV moet je de credits geven. Ze zijn heel goed bezig, maar het is doodzonde."

"We hebben genoeg mogelijkheden gehad die we beter moeten uitspelen. Dit was de dag om PSV te pakken… Hoe het was om te starten? Goed. Ik had een paar mogelijkheden en lekker om weer een uur te spelen. Dat was even geleden. Ik heb geduld moeten opbrengen, maar ik heb goed contact met de trainer. Ik was niet fit in het begin en vandaag kreeg ik de kans. Daar ben ik dankbaar voor. Ik wilde eigenlijk wel blijven staan. Ik had een paar acties, maar de trainer maakt een keuze. Ik kon nog wel wat langer door. Maar ik respecteer de keuze", aldus Boadu.

Lees meer:
0 reacties