Myron Boadu geniet: "Maar ook bij AZ is het niet zoals hier"

Myron Boadu
Myron Boadu Foto: © Pro Shots

Myron Boadu heeft het naar zijn zin bij FC Twente. In gesprek met Voetbal International sluit hij een langer verblijf dan ook niet uit.

Boadu was tegen Heracles goed voor de winnende treffer. "Ik denk dat ik nu ook moet genieten. Maar de zomer komt er snel aan, dan ga ik rustig een keuze maken", stelt Boadu, die nog veel contact heeft met Monaco. "Met de trainer had ik ook een goede relatie, hij is ook blij dat ik hier mijn ding doe. Ik heb contact met mensen van Monaco, we bellen wel eens. Maar het is te vroeg om te zeggen welke toekomst ik daar nog heb."

De spits heeft het naar zijn zin in Enschede. "Dit was de eerste keer dat ik basisspeler was in De Grolsch Veste. Dat was echt iets anders, hoor. Anders dan wat ik hiervoor heb meegemaakt. Monaco moet je niet vergelijken met Twente. Maar ook bij AZ is het niet als hier. Dertigduizend man die tekeer gaan, dat is knap."

Hij vervolgt. "Het geeft me meer kracht om alles te geven voor het team. In de tweede helft zette ik even druk, en hoorde ik gewoon hoe ze me naar voren schreeuwden. Ik blokte die bal. Op die momenten geeft ons publiek echt wat extra’s. Dat heb je niet bij Monaco, daar zit bijna niemand."

Lees meer:
0 reacties