Myron Boadu keert terug bij FC Twente: "Hij ging als een speer"

Myron Boadu viert een feestje
Myron Boadu viert een feestje Foto: © BSR Agency

Leon ten Voorde weet dat Myron Boadu tegen zijn oude club AZ weer van de partij zal zijn namens FC Twente. De aanvaller moest de afgelopen weken verstek laten gaan vanwege een blessure.

"Hij ging als een speer op de training deze week. Boadu trainde volop mee met de groepstraining. Tegen zijn oude club (AZ red., zondag de tegenstander van FC Twente) zal hij er weer bij zijn. Maar niet in de basis, want Van Wolfswinkel is nooit geblesseerd", vertelt Ten Voorde bij De Warming-up van TC Tubantia.

Hoe kan de spits van de Tukkers op zijn leeftijd nog zo fit zijn? "Van Wolfswinkel is topfit. Hij zegt: ik doe het op mijn eigen manier. Daar moet je misschien een beetje geluk bij hebben. Misschien ook niet. Maar het is ongekend hoe fit hij is."

"Op zijn 35ste zijn er ook spelers die een training moet overslaan. Hij staat ook nog op een plek in de spits waar hij aanjager is. Hij is clubtopscorer en hij is nog steeds een van de betere spitsen in de Eredivisie en dat is echt ontzettend knap", besluit Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties