Myron Boadu langer bij FC Twente? "Daar sta ik sowieso voor open"

Myron Boadu
Myron Boadu Foto: © Pro Shots

Myron Boadu staat niet onwelwillend tegenover een langer verblijf bij FC Twente. De spits wordt voor een half seizoen gehuurd van AS Monaco, maar een permanente overstap is voor hem een mogelijkheid.

De spits geniet van het spelen in de sfeervolle Grolsch Veste. "Dit was de eerste keer dat ik basisspeler was in de Grolsch Veste. Dit is echt anders dan alles wat ik hiervoor heb meegemaakt. Je hebt 30.000 man die tekeer gaan, dat geeft kracht om alles te geven voor het team. Aan het begin van de tweede helft zette ik druk en dan hoor je de reactie van het publiek. Dat zorgt voor kracht", zegt Boadu in gesprek met De Telegraaf.

FC Twente heeft Boadu tot het einde van het seizoen gehuurd van AS Monaco, zelf wil de spits graag blijven. "Ik sta sowieso ervoor open om langer bij FC Twente te blijven. FC Twente heeft mij de kans gegeven en uiteindelijk moeten we eruit zien te komen."

Hij weet echter dat daarbij meerdere factoren meetellen. "Dat ligt natuurlijk niet alleen aan mij (het contract van Boadu bij AS Monaco loopt door, red.). Maar ik houd van de club FC Twente. Ik ben hier nu twee maanden en het bevalt me heel goed. Ik wil me vooral focussen op nu. Ik moet me richten op wat er nu gebeurt. De zomer komt er snel aan, ik ga straks rustig een keuze maken."

Lees meer:
0 reacties