Myron Boadu langer bij FC Twente? "Hij schijnt te willen blijven"

Myron Boadu scoort tegen Heracles
Myron Boadu scoort tegen Heracles Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft Wout Weghorst als grootste doelwit voor deze transferperiode, maar als de spits van het Nederlands elftal niet haalbaar blijkt moeten de Tukkers doorschakelen. Myron Boadu, die afgelopen seizoen al een half jaar op huurbasis in Enschede speelde, zou een optie kunnen zin.

"Ik zou het reservelijstje uit de kast pakken", zegt clubwatcher Leon ten Voorde in de podcast De Ballen Verstand. "De eerste naam waar je aan denkt is dan Myron Boadu."

"Boadu schijnt graag bij Twente te willen blijven, hij heeft het goed naar zijn zin gehad", vervolgt de journalist. "Hij zal het begin van de voorbereiding niet halen, want je moet nu nog wachten op Weghorst. Het ligt er natuurlijk aan wat Monaco wil en wat Twente kan."

Boadu heeft nog een contract tot medio 2026 bij AS Monaco, maar lijkt bij de Franse club niet in aanmerking te komen voor een basisplaats. De 23-jarige spits verdient in het prinsendom echter veel meer dan hij bij FC Twente kan verdienen en het is de vraag of AS Monaco hem voor een lage transfersom van de hand wil doen.

Lees meer:
0 reacties