Naci Ünüvar en Anass Salah-Eddine helpen FC Twente aan nipte zege

FC Twente-spelers vieren feest met de fans na het duel met Almere City
FC Twente-spelers vieren feest met de fans na het duel met Almere City Foto: © Pro Shots

FC Twente heeft vandaag in een besloten oefenwedstrijd met 3-2 gewonnen van Almere City, zo laat de club uit Enschede weten via de officiële kanalen. Ajax-huurling Naci Ünüvar (tweemaal) en Anass Salah-Eddine namen de treffers voor hun rekening.

Beide ploegen stonden woensdagavond ook al tegenover elkaar en toen wonnen de Tukkers met 3-1. Ünüvar kwam toen echter niet binnen de lijnen en zag dat zijn 'concurrenten' Mitchell van Bergen en Younes Taha wel mochten invallen. Taha gaf uiteindelijk zelfs een assist op Daan Rots bij de derde treffer.

Ook Salah-Eddine kwam gisteren niet in actie. De linksback, die ook als middenvelder uit de voeten kan, kwam in januari over van Ajax en kan daardoor alvast 'klaargestoomd' worden voor volgend seizoen. Bij FC Twente stonden de talenten Karssies, Bruns, Mats Rots, Gijs Besselink en Irakli Yegoian in de basis. Ook kwamen Juliën Mesbahi, Harrie Kuster, Lucas Vennegoor of Hesselink, Sander Sybrandy en Jort Ribbers nog als invaller binnen de lijnen in de tweede helft.

Opstelling FC Twente: Karssies, Sampsted, Bruns, Van Hoorenbeeck (65’ Mesbahi), Mats Rots, Eiting, Salah-Eddine (75’ Kuster), Besselink (75’ Vennegoor of Hesselink), Yegoian (46’ Sybrandy), Ünüvar, Taha (75’ Ribbers).

Lees meer:
0 reacties