Naci Ünüvar in basis bij FC Twente? "Dat zou ik ook niet doen"

Naci Ünüvar
Naci Ünüvar Foto: © Pro Shots

In de nieuwe Warming-up podcast wordt er onder andere vooruitgeblikt op het aanstaande duel in de Grolsch Veste tegen Go Ahead Eagles en wordt er gespard over enkele posities. FC Twente heeft 10 jaar geleden voor het laatst een overwinning geboekt tegen de Deventenaren en wil zich na de verloren thuiswedstrijd tegen FC Utrecht herpakken.

Bij de vraag hoeveel krediet Gijs Smal nog heeft antwoordde Ten Voorde: "Ik heb tegelijkertijd ook gezegd dat je als trainer moet oppassen met afrekencultuur. Smal speelt al lange tijd niet goed, laat dat ook duidelijk zijn. Ik zou nooit als trainer zou ik beide backs er in een keer uithalen."

Vervolgens schuift de discussie op naar de voorste linie. "Iedereen kan wel zeggen dat Vlap eruit moet, maar wie moet er dan linker spits spelen?" Naci Ünüvar wordt meteen voorgesteld. "Ja maar die heeft nog niet inhoud om vanaf de eerste minuten te spelen. Die kun je beter achter de hand hebben, want dat zegt Oosting altijd zo mooi. We hebben ook spelers nodig om mee te eindigen. Ünüvar is nog niet zo ver dat je daarmee begint dat zou ik ook niet doen."

Vooruitkijkend op Go Ahead Eagles wordt er gesproken over de mogelijke aanpak van de Deventenaren. "Go Ahead wordt gewoon weer een hele lastige ploeg. Die heeft ook gezien dat Utrecht met een bepaalde aanpak is gekomen en het is de vraag of zij ook zo gaan drukzetten. Hakè is een vakman die zijn elftal altijd goed weet neer te zetten", concludeert Ten Voorde.

Lees meer:
0 reacties