Namli mogelijk weg bij PEC Zwolle: "Een club als AZ of FC Twente"

Younes Namli lijkt na dit seizoen te gaan vertrekken bij PEC Zwolle. De 29-jarige middenvelder maakt ook dit seizoen weer een goede indruk in de Eredivisie. FC Twente-watcher Tijmen van Wissing verwacht dat Namli veel aanbiedingen gaat krijgen, mogelijk ook wel uit Nederland.

"Ik denk dat hij best wel wat aanbiedingen gaat krijgen. Zowel uit binnen- als buitenland", zegt Van Wissing bij De Oosttribune. "Die jongen wil nog even zijn carrière te gelde maken. Maar het zou me ook niet verbazen als hij in de subtop van Nederland terechtkomt. Ik denk dat een club als AZ of FC Twente altijd naar zo'n speler gaat kijken. Al is het alleen maar om hem 'erbij te hebben'.

Analist Jan van Staa is fan van Namli. "Die jongen is echt heel goed hoor. Hij straalt een bepaalde rust uit als hij de bal krijgt. Het is net of hij de bal aan een touwtje heeft. In een vrije rol, hangend vanaf rechts, speelt hij echt prima. Hoe hij die ballen weglegt, hoe die aanwezig is...", aldus een lovende Van Staa. Namli heeft een aflopend contract, maar met een optie voor nog een seizoen. Die optie lijkt hij niet te gaan lichten.

Lees meer:
0 reacties