Nieuw ticketsysteem aanstaande: "Blij dat FC Twente voor ons kiest"

Supporters van FC Twente steken vuurwerk af
Supporters van FC Twente steken vuurwerk af Foto: © Pro Shots

Met ingang van het seizoen 2022-2023 brengt FC Twente haar ticketing activiteiten onder bij Tymes4, het speciaal ontwikkelde digitale ticketing platform voor professionele voetbalorganisaties. FC Twente heeft vanaf volgend seizoen dus voor een periode van vijf jaar een nieuwe online ticketshop.

Het overgaan naar een nieuw ticketsysteem heeft voor de fans geen gevolgen. Frank van Eijsden, COO van Ormer ICT Software Development, over de samenwerking: "Wij zijn heel blij dat FC Twente voor ons kiest. In deze concurrerende markt betekent het veel dat wederom een grote club kiest voor de ticketing oplossing van Tymes4."

Van Eijsden vervolgt op de clubsite: "FC Twente is qua omvang de 4e club van Nederland. Er liggen mooie digitaliseringsambities en wij zijn trots dat wij een belangrijke rol kunnen spelen rondom dit onderwerp op het ticketing dossier."

Martijn Hoogstoevenbeld, Financieel en Operationeel Directeur van FC Twente, over de samenwerking: "Ticketing moet bij voetbalclubs goed georganiseerd zijn voor de supporters en businessleden. We willen daarom werken met een betrouwbare leverancier."

"Tegelijk, omdat wensen en eisen rondom het kaartverkoopproces continue veranderen, wil je ook dat een ticketing platform mee ontwikkelt. Met Ormer ICT halen wij een leverancier in huis die op elk van deze punten onderscheidend is", zo besluit Hoogstoevenbeld.

Weet FC Twente zaterdag te winnen bij Willem II, dat al negen keer op rij verloor? Bij BetCity krijg je maar liefst een quotering van 2.20 bij een zege van FC Twente! Registreer je hier en verdubbel ruim je inzet! Je krijgt ook nog een gratis Free Bet van 20 euro bij een storting van 20 euro.

Lees meer:
0 reacties