Jans vol lof: ''Ik had wel heel goede verhalen over hem gehoord''

3
Jans vol lof: ''Ik had wel heel goede verhalen over hem gehoord''

Ten opzichte van vorig seizoen is de trainersstaf compleet veranderd. Hoofdtrainer Ron Jans gaat het nieuwe eredivisieseizoen in met zijn twee assistenten: Andries Ulderink en Ivar van Dinteren.

Jans heeft lovende woorden over voor zijn nieuwe assistent Ulderink. ''Een van belangrijkste aspecten van een assistent zijn betrouwbaarheid en loyaliteit. Samen willen werken en hard willen werken. Andries is een geweldige gozer en hij voldoet aan die criteria'', vertelt Jans tegenover TC Tubantia.

Jans en Ulderink werken sinds kort samen, en over de samenwerking is Jans zeker te spreken. ''Ik kende hem zelf niet zo heel goed, maar ik had wel heel goede verhalen over hem gehoord. Hij is iemand die een training kan geven, die verbaal goed is en veel structuur heeft. We hebben nu al in 2.5 week ontzettend veel plezier met elkaar gehad en dat is geweldig.''

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Jul 2020 om 11:26
    Ik heb een tekort aan woorden voor de geweldige winst die je me in slechts een week hebt helpen verdienen met de strategie voor binaire opties. Het spijt me zo dat ik in het begin twijfelde, ik investeerde $ 200 en verdiende $ 2.500 in slechts een week, en bleef meer investeren, vandaag ben ik financieel succesvol, u kunt contact met hem opnemen via e-mail: carlose78910@gmail.comVia whatsapp: (+12166263236)Ik raad je aan om niet te aarzelen. Hij is geweldig.
  • 8 Jul 2020 om 10:34
    Ik krijg een beetje het idee dat Jans gewoon de TD functie gaat overnemen als alles gewoon lekker gaat lopen dit seizoen. Voorgevoel nergens op gebaseerd.
  • 8 Jul 2020 om 10:07
    Ik hoop dat de heren trainers ons ook nog veel laten genieten die seizoen !
Sunday 25 April 2021
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›