FC Twente neemt videowalls in eigen beheer: ''Dat is ons doel''

0
FC Twente neemt videowalls in eigen beheer: ''Dat is ons doel''

FC Twente kreeg, net als alle clubs in Nederland, een flinke tik te verwerken na de coronauitbraak. Ondanks de financiële zorgen blijft Manager Commerciële Zaken Marco Behrens positief en optimistisch.

"Iedereen blijft trouw aan de club", zegt Behrens in Basis, het businessmagazine van FC Twente. "Zowel sponsors als supporters. Het is Twente, het is trots. En ja, corona heeft invloed en FC Twente heeft al heel veel stormen meegemaakt. Maar we zijn er iedere keer weer beter en sterker uitgekomen."

"Kijk, toen de nood aan de mand kwam stond de regio op en schaarde zich achter FC Twente. Een geweldig signaal waar we heel trots op mogen zijn", aldus Behrens, die met de commerciële afdeling niet stil blijft zitten. Zo wordt vanaf komend seizoen onder andere de exploitatie van de videowalls in eigen beheer genomen.

"Ons uiteindelijk doel is om alles in ons stadion in eigen beheer te organiseren en faciliteiten. We doen dat omdat we meer nieuwe businessconcepten willen ontwikkelen. Je wilt daarbij niet afhankelijk zijn van derden", meent Behrens, die ook beseft dat er nu kritisch naar nieuwe concepten gekeken moet worden.

"We moeten scherp blijven en we kijken altijd naar nieuwe business- en verdienmodellen. We moeten wel. Het is niet meer zo dat een sponsor een zak geld geeft. Men wil er rendement voor terug en dat is goed: dat zet ons juist aan tot innovatie", besluit hij.

Foto: NESImages.nl

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›