Wagelaar eerlijk: ''Ik had hem ook graag bij FC Twente gezien''

0
Wagelaar eerlijk: ''Ik had hem ook graag bij FC Twente gezien''

Youri Mulder gaat aan de slag bij Schalke 04 in de Raad van Commissarissen. René Wagelaar vindt het een mooie functie voor de oud-voetballer van FC Twente.

''Het is toch fantastisch om te doen? Het is toch een mooie uitdaging? Youri is voor 75% Schalke. Als ik aan Youri zijn carrière denk, dan denk ik heel vaak aan Schalke. Als hij die club nu kan helpen en hij kan technische ondersteuning bieden, dat past precies. Ik had hem ook graag bij FC Twente gezien'', stelt Wagelaar bij VoetbalTijd.

Mulder is gemotiveerd voor zijn nieuwe functie. ''Je moet het samen doen. Dat is wat er ontbreekt, denk ik. Je hebt bij Schalke heel veel stromingen, heel veel mensen die een bepaald belang hebben. Ik heb dat totaal niet en het interesseert mij ook niet. Ik verdien er ook niks mis, eigenlijk doe ik het voor mezelf want het is een geweldige ervaring.''

De oud-voetballer vervolgt: ''Er is een technisch directeur en een technisch manager, ik ben meer raadgevend. Alleen er moet wel overal een handtekening onder, dus ik ben wel verantwoordelijk'', besluit Mulder enthousiast.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›