Homepage » Eerste elftal » El Hamdaoui eerder benaderd door FC Twente: ''Dat is niets geworden''

El Hamdaoui eerder benaderd door FC Twente: ''Dat is niets geworden''

( 1 reacties)
El Hamdaoui eerder benaderd door FC Twente: ''Dat is niets geworden''

Mounir El Hamdaoui zette woensdag zijn handtekening onder een contract voor een half jaar bij FC Twente. De Marokkaanse spits was afgelopen zomer ook al in beeld bij de club uit Enschede.

El Hamdaoui sprak destijds met toenmalig FC Twente-trainer René Hake. "Dat is niets geworden, omdat de club toen besloot te gaan voor een speler die er direct klaar voor was", zegt El Hamdaoui, die de afgelopen tijd avonturen in Nieuw-Zeeland, India en Turkije afwees.

De routinier wilde graag terugkeren naar Nederland. "Waarom ik doorga? Omdat ik te veel van het spelletje houd. Ik voel dat ik nog te gretig ben om te stoppen", aldus El Hamdaoui tegenover De Telegraaf. "Ik heb de afgelopen maanden bij AZ meegetraind. Daarna voelde ik me er weer klaar voor om weer aan de bak te gaan. Ik ben aardig fit."

El Hamdaoui speelde in onder meer in Italië, Spanje, Qatar en Saoedi-Arabië. "Dat geeft je extra bagage. Of ik dat wil overbrengen op anderen? Ik ben geen mental coach, maar gewoon een voetballer, die wil presteren. Ik ben wel iemand die medespelers altijd wil helpen, maar dan op een natuurlijke manier", aldus El Hamdaoui.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Jan 2018 om 08:32
    Klinkt goed