Homepage » Eerste elftal » Onbegrip over Tighadouini: ''Hij speelde bij vlagen heel goed, maar dat vind ik irritant''

Onbegrip over Tighadouini: ''Hij speelde bij vlagen heel goed, maar dat vind ik irritant''

( 1 reacties)
Onbegrip over Tighadouini: ''Hij speelde bij vlagen heel goed, maar dat vind ik irritant''

Adnane Tighadouini had zondagmiddag opnieuw een basisplaats bij FC Twente door de afwezigheid van Oussama Assaidi. De aanvaller kwam tot scoren tegen Ajax, maar liet ook een aantal goede mogelijkheden onbenut. Tighadouini zag regelmatig ploeggenoten over het hoofd.

"Hij speelde bij vlagen gewoon heel goed, maar af en toe denk je toch: het zou ook wel prettig zijn als je ook beetje oog hebt voor je medespelers. Daar heb je als team meer baat bij", zei Arno Vermeulen zondagavond bij Studio Voetbal.

Tighadouini liep zich meerdere keren vast. "Dat kan gebeuren", meent Vermeulen. "Maar waar ik me meer aan stoor is het moment waarbij een voorzet van Ter Avest voorlangs gaat hij zijn zijn handen voor zijn gezicht slaat. Zo van: wat doe je nou met die bal? Dit terwijl hij daarvoor zelf de bal aan Boere moet geven."

"Natuurlijk wil hij die bal hebben en dat begrijp ik wel, maar dat is toch een soort reactie van afschuw, terwijl hij zelf de bal moet passen naar Boere. Dat vind ik irritant", vervolgt hij. "Ik vond hem bij vlagen wel heel goed, maar hij natuurlijk nog beter spelen als hij gewoon beter kijkt waar zijn medespelers staan", aldus Vermeulen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Feb 2018 om 15:52
    Net als Assaidi teveel last van dikke ikke! Maar het is ook meteen het punt waarop ze er uit springen!