Homepage » Eerste elftal » VIDEO | Gebroeders Jensen op ziekenbezoek bij Ter Avest: ''Doet me goed''

VIDEO | Gebroeders Jensen op ziekenbezoek bij Ter Avest: ''Doet me goed''

( 0 reacties)
VIDEO | Gebroeders Jensen op ziekenbezoek bij Ter Avest: ''Doet me goed''

Hidde ter Avest komt dit seizoen niet meer in actie. De rechtsback werd vorige week geopereerd aan zijn gebroken kuitbeen. Richard en Fredrik Jensen ging afgelopen donderdag bij Ter Avest op ziekenbezoek.

"Ik ben geopereerd en ze hebben een plaatje erop gezet", zegt Ter Avest tegenover FC Twente TV. "De eerste twee dagen had ik veel pijn en ben ook nog een dagje ziek geweest. Dat kwam volgens mij door de medicatie. Nu slik ik minder en is de pijn minder. Het is mijn eerste echte blessure, dus ik laat het een beetje over me heen komen en zie elke dag wel hoe het gaat. Maar ik ben heel positief ingesteld."

Ter Avest brak onlangs zijn kuitbeen in het duel met FC Utrecht. "Het was een hele mooie breuk", vertelt hij. "De botten, waar de breuk zat, stonden nog mooi op elkaar. Daar heeft de dokter een plaatje opgezet en het vastgezet met schroeven, zodat het bot niet kan bewegen en ik geen gips nodig heb. Ik kan al beginnen met wat oefenen om de enkel los en stabiel te houden. Dat bevordert mijn revalidatie", aldus Ter Avest.

De rechtsback heeft zijn woonkamer vol staan met steunbetuigingen. "Ik heb veel gekregen en veel bezoek gehad. Dat is alleen maar leuk. Ik heb van de spelers veel berichtjes gehad, maar ook van FC Utrecht. Dat is heel attent. Trouwens ook van Mark van der Maarel, die in de buurt was toen het gebeurde. Dat zijn hele leuke berichten en doet me goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!