Homepage » Eerste elftal » ''In die tijd had je ook videobeelden van mij kunnen analyseren om mij beter te maken''

''In die tijd had je ook videobeelden van mij kunnen analyseren om mij beter te maken''

( 0 reacties)
''In die tijd had je ook videobeelden van mij kunnen analyseren om mij beter te maken''

Veel supporters van FC Twente vinden het raar dat trainer Gertjan Verbeek zaterdagavond bij FOX Sports zat, terwijl FC Twente in degradatienood verkeert én de komende tegenstander Willem II die avond in actie kwam.

"Ik vind dat een trainer het mediawerk helemaal niet zou moeten doen", zegt voormalig FC Twente-speler Ramon Zomer bij De Oosttribune. "Als je bij FC Twente in dienst bent, moet je daar honderd procent inzetbaar zijn. Dat zal hij ongetwijfeld zijn, maar toch zie je als speler de trainer ook elke keer op televisie verschijnen. Dan denk ik als speler ook: In die tijd had je ook videobeelden van mij kunnen analyseren om mij beter te maken. Die schijn moet je eigenlijk als trainer op willen houden."

Zomer verwacht dat de spelers van FC Twente ook het mediawerk van hun trainer veroordelen. "Natuurlijk praat een groep daar over, wat de trainer 's avonds op televisie heeft gezegd. Als het allemaal goed gaat, dan wordt er niet zoveel van gezegd. Als het minder gaat, dan zijn het de eerste puntjes wat een beetje begint te irriteren en frictie oplevert. Ik vind het nooit slim om te doen als trainer."

Foto: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!