Homepage » Eerste elftal » ''Als je ziet wat er allemaal in Champions League-wedstrijden gebeurt…''

''Als je ziet wat er allemaal in Champions League-wedstrijden gebeurt…''

( 1 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
''Als je ziet wat er allemaal in Champions League-wedstrijden gebeurt…''

Oussama Assaidi kan door zijn knieklachten al tijden niet helemaal vrijuit voetballen. Door zijn klachten liet hij de laatste tijd ook wedstrijden op kunstgras aan zich voorbijgaan, maar tegen ADO Den Haag (2-1 verlies) wilde hij per se spelen.

"Zoals iedereen weet speel ik met klachten aan mijn knie. Ik heb vocht in mijn knie. Ik probeer gewoon alles te geven voor deze club", vertelt de clubtopscorer met zes goals in gesprek met FOX Sports.

"Ik ben een speler die vrij moet zijn, maar je hebt geen tijd om te rusten. Daarom ga ik vol voor mijn club vechten", vervolgt Assaidi, die met FC Twente nog vol voor handhaving wil gaan. "Er zijn nog drie wedstrijden, zolang het nog kan gaan we ervoor."

"Als je ziet wat er allemaal in de Champions League-wedstrijden gebeurt…", zegt Assaidi, die daarmee doelde op onder meer de uitschakeling van FC Barcelona door AS Roma, dat de return met 3-0 won, na een op het oog kansloze achterstand uit de heenwedstrijd (4-1). Real Madrid verspeelde op zijn beurt bijna een 0-3 voorsprong tegen Juventus, maar in blessuretijd van de return scoorde Real eerder deze week de 1-3.

"Laten we hopen dat het ons een keer overkomt en dat wij een keer het gelukkig aan onze zijde hebben. Het is een frustrerend seizoen, echt pijnlijk", aldus Assaidi. FC Twente heeft nog drie duels om rechtstreekse degradatie te voorkomen. De achterstand op nummer zeventien Sparta Rotterdam blijft vier punten omdat Sparta zaterdag met liefst 7-0 verloor van Vitesse.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Apr 2018 om 11:04
    Ja maar dit is wellangena geen Champions League, dit is de Mickey Mouse League. En in de CL zie spelers die passie hebben en inzet tonen, daar zie ik er maar een paar van bij ons. We lopen 4 punten achter op Starta, 9 punten te behalen. Is zowat onmogelijk. Gisteren had je gewoon ‘opnieuw’ moeten winnnen.
zaterdag 26 januari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›