Homepage » Eerste elftal » Assaidi 'boos' en 'moedeloos': ''Ik ben er kapot van, het doet enorm veel pijn''

Assaidi 'boos' en 'moedeloos': ''Ik ben er kapot van, het doet enorm veel pijn''

( 6 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Assaidi 'boos' en 'moedeloos': ''Ik ben er kapot van, het doet enorm veel pijn''

De gifbeker bij FC Twente moet helemaal leeg. De Tukkers wachten al sinds december op een overwinning en konden daar bij ADO Den Haag geen verandering in brengen. Degradatie lijkt bijna onafwendbaar.

"Het wordt gigantisch zwaar, maar er is nog een gaatje om te ontsnappen. Zolang dat er nog is, moeten we daar vol voor gaan", reageert Oussama Assaidi in De Telegraaf. De huidige situatie van FC Twente gaat de aanvaller niet in de koude kleren zitten.

"Dit jaar is zo zwaar", geeft Assaidi aan. "Het is echt een slopend jaar. Ik heb in mijn carrière niet eerder een jaar meegemaakt waarin zoveel is gebeurd. We hebben al drie trainers gehad en alles zit tegen. Dan kom je in de eindfase, waarin ik het team heel graag wil helpen en dan heb ik ook nog eens mankementen. Je wordt er boos en moedeloos van."

"Ik ben er kapot van. Het doet zo enorm veel pijn", vervolgt de aanvaller. "Als je elke keer verliest, dan gaat het plezier in het voetbal weg. Op dit moment kan ik niet mét en niet zonder voetbal. Dat is een beetje lastig. Je neemt alle stress van het voetbal mee naar huis. Dat is oneerlijk voor je gezin."

Assaidi houdt nog geloof. "Het zou heel zuur zijn als zo'n mooie, grote club in de Jupiler League moet gaan voetballen. We hebben nog drie wedstrijden. We moeten blijven hopen, zo lang het nog kan. Je hebt aan de Champions League-wedstrijden kunnen zien wat er allemaal kan gebeuren. Laten we hopen dat het bij ons ook een keer de goede kant opvalt en dat we er nog mee wegkomen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 16 Apr 2018 om 18:08
  • Quote van 16 Apr 2018 om 17:57
   Ik ben bang dat de gifbeker nog niet leeg is. Wsnl krijgen we weer wat hoop na dinsdag en op de laatste competitiedag draait Heracles ons nog een loer in het laatste kwartier van de wedstrijd. Hoop dat ik me weer vergis. Hele jaar hoop ik dat al, maar .....
  Heracles kan ons niet de das omdoen, nekken of laatste zetje geven. We hebben onszelf in deze penibele situatie gebracht. Het is toch triest dat we onder Hake drie potjes winnen en daarna nog maar één. Ik ben echt van het positief denken, hoop houden en strijdend ten onder maar heb weinig vertrouwen omdat we ook nog afhankelijk zijn van Sparta. Het is nog niet voorbij. Morgen 3 punten pakken dat is de eerste stap dan kijken of Sparta drie punten laat liggen. Vervolgens zijn wij weer aan zet.
 • 16 Apr 2018 om 17:57
  Ik ben bang dat de gifbeker nog niet leeg is. Wsnl krijgen we weer wat hoop na dinsdag en op de laatste competitiedag draait Heracles ons nog een loer in het laatste kwartier van de wedstrijd. Hoop dat ik me weer vergis. Hele jaar hoop ik dat al, maar .....
 • 16 Apr 2018 om 15:16
  Assaidi is een zaalvoetballer. Die jongen moet niet meer op een buiten veld komen. Draaien kappen links rechts en nog een keer draaien en.... weg bal. Hij heeft op sommige momenten de kans om lopende spelers alleen voor de keeper te zetten. Ik speel wel eens zo’n situatie terug. Dan zijn er vaak meer dan 5 seconden waar hij de bal kan spelen. Maar meneer draait dan nog een rondje om een gras pol. Hij denkt de ster speler te zijn. En de rest huppelt er rustig achteraan.
 • 16 Apr 2018 om 13:03
  Ikzeg. Ja met u meer als 25.600 die de laatste thuis wedstrijd er waren. De rest waren thuis of in het ziekenhuis enz enz het zijn er veel die het zelfde nog denken, vind nu dat gaatje waar je 9punten weg haalt. Kijk niet naar de andere maar naar ons zelf. Helaas zijn er ook support die zich er bij neergelegd hebben. Zo erg en om ziek van te worden. Ga op jacht naar de overwinning. Staan we eindelijk eens voor ga Door vecht er voor.
 • 16 Apr 2018 om 12:59
  Haha niet te geloven
 • 16 Apr 2018 om 12:59
  Haha niet te geloven
zaterdag 26 januari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›