Homepage » Eerste elftal » Domper voor Sparta in degradatiestrijd met FC Twente: ''Natuurlijk erg balen''

Domper voor Sparta in degradatiestrijd met FC Twente: ''Natuurlijk erg balen''

( 2 reacties)
Zorgeloos overstappen naar Pure Energie
Domper voor Sparta in degradatiestrijd met FC Twente: ''Natuurlijk erg balen''

Sparta Rotterdam kan de rest van het seizoen geen gebruik meer maken van spits Michiel Kramer. De Rotterdamse club ging gisteren akkoord met zeven duels schorsing voor zijn charge tegen Vitesse.

"De straf is fors", steekt technisch directeur Henk van Stee van wal in het Algemeen Dagblad. "Vandaar dat we op de club ook overleg hebben gevoerd over de te volgen stappen. Maar uiteindelijk vonden we een beroep ongepast. We zijn een nette club met een voorbeeldfunctie. Het gedrag van Kramer in Arnhem past niet bij Sparta."

Sparta lijkt samen met FC Twente uit te gaan maken welke club er rechtstreeks degradeert uit de eredivisie. "Dan is het natuurlijk erg balen dat we Kramer niet meer kunnen gebruiken. We praten wel over een basisspeler die doelpunten kan maken", vervolgt Van Stee.

Wedstrijden speelt Kramer sowieso niet meer voor de Kasteelclub. Hoe het zit wat betreft trainingen? "Als Advocaat hem nodig denkt te hebben, mag hij meetrainen. Zo niet, dan niet. Bij Sparta hebben we nu slechts één belang en dat is dat onze club in de eredivisie blijft. Aan die doelstelling moet iedereen zich ondergeschikt maken. Ook Kramer", besluit Van Stee.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Apr 2018 om 12:23
    Dit is een forse tegenvaller. Zonder Kramer is een club immers niets meer. Kijk naar Feyenoord zonder Kramer, dat is ook drama want geen nieuwe titel... ;-)
  • 17 Apr 2018 om 11:24
    Aderlating voor Sparta
zaterdag 26 januari 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›