Brama: ''Er is commotie over en ik vind dat een beetje overdreven''

( 5 reacties)
Brama: ''Er is commotie over en ik vind dat een beetje overdreven''

FC Twente speelt vrijdagavond, als de autoriteiten meewerken, een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Na het eerdere puntenverlies bij Helmond Sport hoopt FC Twente de eerste uitzege te boeken. Wout Brama verwacht geen makkelijk duel in Dordrecht.

"Ik denk dat het een goede ploeg is waar we van willen winnen", reageert de routinier in gesprek met RTV Oost. "Maar dat zal niet gemakkelijk zijn. Wij hebben na vier wedstrijden twee keer gewonnen, één keer gelijk gespeeld en één keer verloren. Dus wij winnen ook niet zomaar elke wedstrijd."

De nederlaag tegen TOP Oss kwam als een onaangename verrassing voor FC Twente. "Iedereen vraagt me dat. Er is commotie over en ik vind dat een beetje overdreven", meent Brama. "Wij kunnen ook een wedstrijd verliezen, ook thuis tegen TOP Oss. Dat is de nieuwe realiteit waar FC Twente in zit. Ik kan niet zeggen dat we nu elke tegenstander van de mat afvegen."

Toch heeft het verlies FC Twente ook geholpen. "Van elke wedstrijd leer je wat, of je nu wint of verliest. Dat maakt niet zoveel uit. Dat is het hele seizoen zo, maar zullen wij in de beginfase nog sterker hebben. We zijn een beginnende ploeg. Na elke wedstrijd moeten we de minpunten eruit halen en de goede dingen proberen uit te breiden. Dat was na Oss zo, maar dat was ook na Roda zo", aldus Brama, die het niet moeilijk vindt om zich op te laden voor een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. "Totaal niet."

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 13 Sep 2018 om 23:20
  Laten we niet vergeten dat de topper uit Dordtrecht al (1) één punt heeft verzameld, dat is dus nu ook weer een angstgegner !
 • 13 Sep 2018 om 20:38
  • Quote van 13 Sep 2018 om 18:05
   Het vertrouwen en de uitstraling van het willen winnen straalt eraf!
  Inderdaad, valt nog mee dat we het "we zitten eigenlijk nog in de voorbereiding" nog niet gehoord hebben.
 • 13 Sep 2018 om 18:05
  • Quote van 13 Sep 2018 om 16:58
   Toch fijn dat Brama zegt dat ze toch nog wel "willen" winnen, een hele opluchting...
  Het vertrouwen en de uitstraling van het willen winnen straalt eraf!
 • 13 Sep 2018 om 16:58
  Toch fijn dat Brama zegt dat ze toch nog wel "willen" winnen, een hele opluchting...
 • 13 Sep 2018 om 16:47
  Toch zag je grote overeenkomsten tussen de eerste tegen goal tegen roda en de eerste tegen top oss dus waar zit het leer proces in deze?