Berckmans blij: ''Ondanks de degradatie hoort Twente daar ook bij''

( 0 reacties)
Berckmans blij: ''Ondanks de degradatie hoort Twente daar ook bij''

Balder Berckmans is sinds dit seizoen de fysiektrainer van FC Twente. In het kielzog van Wout Brama kwam ook hij over van Central Coast Mariners afgelopen zomer.

Behalve FC Twente, kon hij ook naar Sydney FC, een keuze die hij erg lastig vond. ''Ik kon deze zomer ook naar Sydney FC en dat was de enige keer dat ik echt buikpijn heb gehad bij het nemen van een beslissing. Sydney is een geweldige plek om te leven en de club is top. Maar aan de andere kant trok FC Twente'', aldus Berckmans in TC/Tubantia.

Hij geeft ook aan waarom de keuze uiteindelijk op FC Twente viel. ''Er zijn in mijn beleving in België en Nederland tien clubs waar ik zou willen werken en ondanks de degradatie hoort Twente daar ook bij. Het leek mij een prachtige uitdaging om mijn tanden in de promotie van zo'n grote club te zetten'', is hij ambitieus. ''Het avontuur zal altijd blijven borrelen, maar ik heb wat meer verstand gekregen. Ik vraag me alleen wel eens af waar ik over vijf jaar ben. Misschien is dat wel hier'', besluit hij.

Foto: Sportfoto-oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!