Van der Lely teleurgesteld: ''Ik krijg jammer genoeg de kans niet''

7
Van der Lely teleurgesteld: ''Ik krijg jammer genoeg de kans niet''

Jong FC Twente verloor maandagmiddag in de reservecompetitie met 4-3 op bezoek bij Jong Heracles Almelo en Jeroen van der Lely begon in de basis bij de Tukkers. De verdediger denkt zelf dat hij ook van waarde zou kunnen zijn in de Keuken Kampioen Divisie. 

“Daarvan ben ik overtuigd”, reageert hij op de website van TwenteSport.com. “Maar ik krijg jammer genoeg de kans niet. De nieuwe jongens gaan voor. Ik ben niet iemand die in zo’n situatie meteen naar de trainer kijkt, maar hoop echt dat ik snel een kans krijg om het te laten zien", besluit Van der Lely.

Van der Lely, die op meerdere posities uit de voeten kan, stond in de jeugdopleiding van de club uit Enschede jarenlang te boek als een groot talent. Hij speelde zeventig wedstrijden op het hoogste niveau, maar dat dit seizoen krijgen spelers als Rafael Ramos, Nacho en Richardinho de voorkeur. 

7 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 8 Nov 2018 om 07:31
  • Quote van 7 Nov 2018 om 16:42
   Jeroentje is een prima verdediger
  mede verantwoordelijk voor de degradatie, wat speelde hij slecht vorig jaar. Klagen in de winterstop en toen hij erin mocht door de blessure van ter avest was hij zo schandalig slecht. Hij moet zijn bek dicht houden, kut dat hij nog doorbetaald krijgt.
 • 7 Nov 2018 om 22:11
  Jeroen neem als voorbeeld Jari of Maria aan, slappe zak.
 • 7 Nov 2018 om 17:49
  Wat een drama reactie van Jeroen,Vorig jaar heb je 1 hooguit 2 goede wedstrijden gespeeld, dit jaar in de voorbereiding was het een groot drama, dus wat zit hij nou te zeveren.De club moest wel een vervanger halen
 • 7 Nov 2018 om 17:49
  • Quote van 7 Nov 2018 om 16:42
   Jeroentje is een prima verdediger
  Weet ie de laatste anderhalf jaar goed te verbergen.
 • 7 Nov 2018 om 17:40
  Dan zul jij je toch echt moeten laten gelden op het trainingsveld, en niet als een slappe vaatdoek de handdoek in de ring gooien. Je wou niet voor niets stoppen met voetballen ... Je hebt de ballen niet om te vechten voor je stekkie, als dit wel zo was dan had Ricardinho niet gespeeld. Maar ja net als vorig seizoen lekker janken en niet knokken!
 • 7 Nov 2018 om 16:49
  Je had vorig jaar alle kans,maar niet kunnen overtuigen!
 • 7 Nov 2018 om 16:42
  Jeroentje is een prima verdediger
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›