FC Den Bosch mist belangrijke vleugelaanvaller tegen FC Twente

( 3 reacties)
FC Den Bosch mist belangrijke vleugelaanvaller tegen FC Twente

FC Den Bosch zal vanavond niet starten met Sven Blummel. De vleugelaanvaller heeft nog te veel last van de kuitblessure die hij opliep op de training van afgelopen zaterdag, dat meldt het Brabants Dagblad.

Vandaag wordt nog bekeken of Blummel mogelijk op de reservebank plaats kan nemen. De oud-speler van PSV is een belangrijke waarde voor FC Den Bosch. Blummel miste tot dusver alleen het duel met Jong PSV van afgelopen maandag. In de elf duels daarvoor kwam de 22-jarige aanvaller vier keer tot scoren en gaf hij zes assists. Hij is daarmee betrokken bij meer dan een kwart van de goals van FC Den Bosch.

FC Den Bosch kan vanavond wel weer beschikken over aanvoerder Danny Verbeek, die terugkeert van een schorsing. Het is nog niet duidelijk hoe de Brabantse ploeg het gemis van Blummel op gaat vangen. Trainer Wil Boessen kan kiesen voor een 4-4-2-formatie met Oussama Bouyaghlafen en Jordy van der Winden aan de zijkanten.

Boessen kan uit naar de wedstrijd tegen FC Twente. Het duel tussen de nummers vier en drie van de Keuken Kampioen Divisie is een heuse topper. "Mooi dat we dat hier mee mogen maken", aldus Boessen, die met FC Den Bosch één punt minder heeft dan FC Twente.

Vermoedelijke opstelling FC Den Bosch:?Van der Steen; Romat, Kersten, Velkov, Khammas; Bouyaghlafen, Holla, Verbeek, Van der Winden; Beltrame en Sappinen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 9 Nov 2018 om 16:47
  • Quote van 9 Nov 2018 om 15:31
   1-2 op huus ann
  doar hoal ik oe an..
 • 9 Nov 2018 om 15:31
  1-2 op huus ann
 • 9 Nov 2018 om 14:18
  Twente 3 points