Pusic: ''Het verbaast me niet, toen ik had ik dat zeker gedacht''

( 3 reacties)
Pusic: ''Het verbaast me niet, toen ik had ik dat zeker gedacht''

FC Twente gaat vanavond op bezoek bij FC Den Bosch. De Brabanders hebben slechts één punt minder dan FC Twente, dat het volgende week opneemt tegen Go Ahead Eagles.

"Het zijn twee topwedstrijden, maar uiteraard denken we nu alleen maar aan Den Bosch", zegt trainer Marino Pusic in gesprek met 1Twente. "Het zijn twee teams, die samen met Sparta en ons bovenaan staan. Het zijn prima teams, want ze staan niet voor niets daar."

Dat verrast Pusic niet. "Toen ik hoorde dat ze een nieuwe eigenaar kregen en flink gingen investeren, dan weet ik hoe snel het kan gaan", beaamt hij. "Op dat moment had ik dat zeker gedacht en gezegd. Ze hebben heel veel kwaliteit en routine in de ploeg. Niet te vergeten Danny Holla, die vorig jaar bij ons heeft gespeeld en een belangrijke rol op het middenveld had. Dus het verbaast me niet dat zij zo hoog staan."

FC Twente kan vanavond nog niet beschikken over Wout Brama, maar de routinier is op de weg terug. "Hij ligt op schema en is flink bezig om volgende week aan te sluiten bij de groep. Dan zien we wel hoe die week verloopt. Maar hij is wel echt goed bezig en hard op weg om zo snel mogelijk aan te sluiten", aldus Pusic.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 9 Nov 2018 om 16:15
    "Niet te vergeten Holla die een belangrijke rol op het middenveld had" Dat klopt pussie een belangrijke rol in DEGRADATIE
  • 9 Nov 2018 om 15:58
    Holla is niets meer dan een ordinaire kaartenpakkende kutspeler! Maar ik snap best dat Pusic dit niet zegt in de media, want dan gaat Holla er een slachtveld van maken vanavond. Heb geen zin in blessures van Smith oid
  • 9 Nov 2018 om 15:53
    Kom op pusic ga Holla nou niet groter maken dan hij is een eerstedivisie speler bij uitstek!