Schenk baalt van aantal minuten: ''Trainer weet dat ik er niet blij mee ben''

2
Schenk baalt van aantal minuten: ''Trainer weet dat ik er niet blij mee ben''

Xandro Schenk maakte afgelopen zomer de overstap van Go Ahead Eagles naar FC Twente. De verdediger leek naar Sparta Rotterdam te verkassen, maar FC Twente kaapte hem weg. Toch komt Schenk in Enschede niet aan spelen toe.

"Dat valt heel erg tegen, daar kan ik heel kort over zijn", reageert hij in gesprek met FOX Sports. "De trainer maakt andere keuzes, daar ligt het aan. Ik begrijp dat niet, maar de keuzes van de trainer moet ik accepteren. Ik ben niet iemand die snel gaat zeuren, maar we hebben er wel wat gesprekken over gehad. Ik denk wel dat hij weet dat ik er niet blij mee ben."

Tegen FC Volendam mag Schenk wel weer starten door een schorsing van Cristian González. "Ik krijg nu mijn kans en die moet ik pakken", aldus Schenk, die hoopt een aantal wedstrijden de kans te krijgen. "Dat hoop ik, maar is niet tegen me gezegd. Ik denk niet dat het de bedoeling is dat ik morgen drie keer onder een bal door ga, maar ik neem aan dat het de meest voor de hand liggende oplossing is."

Schenk baalt dat hij weinig speelt, maar wil niet spreken van een verkeerde transfer. "Dat is wel vrij vroeg om te zeggen, maar het mag duidelijk zijn dat ik niet tevreden ben over mijn aantal speelminuten. Ik heb vertrouwen in mezelf en vind dat ik moet spelen", is hij duidelijk.

Schenk denkt echter nog niet aan een transfer. "We zullen in de winterstop gaan evalueren en als de situatie niet verandert, dan moet er wellicht een oplossing komen. Maar het is veel te vroeg om dat te zeggen. Anders blijf ik lekker, ik heb het naar m'n zin."

Foto: Sportfoto-Oost

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Dec 2018 om 09:35
  Dit doet veel pijn. Voornamelijk omdat we weten waar het vandaan komt.
  Pusic en Leeuwen zeiken over tekort aan spelers, de groep was niet bij mekander blah blah blah. Schenk speelt zijn eerste wedstrijd naar behoren, en die de mafkezen van FC Twente gooien vervolgens de CV overhoop door zowel Bijen als Schenk pardoes op de bank te zetten met puntverlies als gevolg. Waarom? Omdat Pusic een bruinneus is die het mandaat heeft om exoten op te stellen zodat ze voor een grijpstuiver verkocht kunnen worden.
  Het product is van geen belang voor Ted. De klanten zijn domme proletariërs die onwetend zijn. In zijn eerste periode was Ted minachtend naar het publiek toe, het aantrekken en opstellen van Holscher staat gelijk aan minachting.
  Het negeren van Schenk, Maria, Lely en Bapoh dmv van een 6 wisselspeler wanbeleid, waar ze onderhand alweer vanaf zijn gestapt, en doodleuk met 2 keepers op de bank zitten is verschrikkelijk veelzeggend over het complete amateurisme en het volledige gebrek aan knowhow op de bank.
 • 6 Dec 2018 om 17:43
  Goede instelling nog even en er staat een ander voor de groep en je kansen liggen weer open!
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›