'Ups-and-downs' bij FC Twente:: ''Dat hadden we graag anders gezien''

( 5 reacties)
'Ups-and-downs' bij FC Twente:: ''Dat hadden we graag anders gezien''

FC Twente ging vorig weekend in eigen huis pijnlijk onderuit tegen de beloftenploeg van Ajax en die nederlaag kwam hard aan. De druk op Marino Pusic nam na deze nederlaag toe, maar daar wil hij zelf niks van weten. 

Deze week was het druk op de training van de Tukkers en dat waren niet alleen maar supporters. Er was veel media aanwezig en die wilden allemaal iets in kaart brengen over de crisis bij FC Twente. "Wat heeft het voor zin om op al die onzin die er wordt gezegd en geschreven in te gaan? Jullie mogen roepen en schrijven wat je wil. Ik focus me alleen op de dingen waar ik invloed op heb'', aldus Pusic.

Dat die druk immens is, komt met name door de nederlaag tegen de Amsterdammers. De Tukkers werden in de Grolsch Veste van de mat gespeeld door de talenten. "Elke nederlaag is een mokerslag. Maar dit was wel de grootste nederlaag van het seizoen en dat komt altijd extra binnen. Na zo'n wedstrijd analyseer je met zijn allen en dan laat je dat achter je'', vertelt hij aan TC Tubantia

Pusic wil in Volendam winnen van de plaatselijke FC. "We hebben een periode gehad met ups-and-downs en dat hadden we graag anders gezien. We zijn met meerdere clubs in de race om de bovenste plekken en weten dat we er met elkaar voor moeten knokken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Dec 2018 om 16:23
  Pusic Rot Op AUB!
 • 7 Dec 2018 om 15:44
  Je bent in geen enkele race je leeft nog met dank aan de concurrenten.
 • 7 Dec 2018 om 10:44
  Grote lul hannes is het, weet alles te verbloemen en probeert zich overal onderuit te lullen. Hoop dat hij vanavond voor het laatst voor de groep staat . Het is een kloothommel
 • 7 Dec 2018 om 10:22
  Waar je invloed op hebt? Ja, negatieve invloed is ook invloed.
  Invloed het godsgruwelijk slechte spel of het idiote wisselbeleid, het verrückte gebruik van spelers?
  De enige reden dat we zo hoog staan is de individuele kwaliteiten van bepaalde spelers en een schijtlading geluk dat Boere fucking penal-koning is.
 • 7 Dec 2018 om 10:17
  Pussy