Bosz: ''We speelden tegen FC Twente, normaal zullen we het anders doen''

( 5 reacties)
Bosz: ''We speelden tegen FC Twente, normaal zullen we het anders doen''

FC Twente leed dinsdagmiddag een ruime nederlaag in de oefenwedstrijd tegen Bayer Leverkusen. In Duitsland ging FC Twente met 4-0 onderuit tegen de nummer negen van de Bundesliga.

Het was de eerste wedstrijd voor Peter Bosz als trainer van Bayer Leverkusen. Hij liet zijn ploeg zeer aanvallend spelen met hoge druk. "Ik heb gevraagd om sommige zaken extreem aan te pakken. Daarom zal de nabespreking interessant worden. Ik ben tevreden", aldus Bosz in gesprek met Kicker.

"Als we in de Bundesliga spelen, moeten we zien of we dat in delen van de wedstrijd opnieuw zullen doen of dat we op andere momenten ook meer zullen inzakken", vervolgt de oefenmeester. "Ik wil er op trainen dat we hoog druk zetten. Nu speelden we tegen FC Twente, een eerstedivisionist, in andere wedstrijden zullen we het anders doen."

Bosz was ondanks het veldoverwicht en de ruime overwinning op FC Twente niet helemaal tevreden. "De tegenstander kreeg ook de nodige kansen, dat mag niet gebeuren", aldus de oud-trainer van Ajax, die voor de start van de tweede seizoenshelft nog oefent tegen PEC Zwolle en Preussen Münster.

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 9 Jan 2019 om 16:58
  Kijk eens goed naar de de gezichtsuitdrukkingen op de foto. Wei straalt er nou uit dat hij per se wil winnen?
 • 9 Jan 2019 om 11:12
  Pusic zegt: ik wil mijn beste speler Hölscher aan jullie uitlenen wanneer ik van jullie de slechtste speler terug krijg. Deal?
 • 9 Jan 2019 om 10:56
  Pusic heeft hakken aan...
 • 9 Jan 2019 om 10:46
  Bosz kijk naar pusic van: moet ik jou serieus nemen?
 • 9 Jan 2019 om 10:41
  Pusic in gesprek met Bosz (in Kroatisch accent): He, als wij jullie laten winnen dan mogen wij twee toptalenten van jullie huren, deal?
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›