FC Twente en Sparta favoriet: ''Financieel meer mogelijkheden dan wij''

( 7 reacties)
FC Twente en Sparta favoriet: ''Financieel meer mogelijkheden dan wij''

De eerste divisie begint dit weekend weer en dat betekent dat FC Twente op jacht kan naar de titel in de Keuken Kampioen Divisie. Daarvoor moeten FC Den Bosch, Go Ahead en Sparta ingehaald worden.

De ploeg uit Noord-Brabant staat op dit moment eerste, maar trainer Wil Boessen verwacht niet dat de club dat vol kan houden. ''We gaan natuurlijk proberen om bovenin mee te blijven draaien en willen dit zo lang mogelijk volhouden. Maar vergis je niet, veel van onze spelers voetbalden pas anderhalf jaar geleden hun eerste wedstrijd in de eerste divisie. We staan nu wel op de eerste plek, maar we zijn aan het seizoen begonnen met als doel de play-offs te halen. Promotie naar de eredivisie was een doel voor de langere termijn'', vertelt hij aan het Brabants Dagblad.

De ploeg kan die play-offs dit weekend al veilig stellen door de tweede periode te winnen, maar daarvoor moet wel gewonnen worden van FC Dordrecht. Boessen focust zich eerst daar op en denkt nog niet aan het kampioenschap. Daarvoor zijn FC Twente en Sparta nog altijd de favorieten, volgens hem. ''Die ploegen hebben financieel nog altijd meer mogelijkheden dan wij en zullen zich echt nog wel gaan versterken de komende weken." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 12 Jan 2019 om 13:10
  Hij speelt de under dog met de gouden eieren. in potentie heeft den bosch de meeste financiële middelen volgens mij. dat je dat niet van de balans af leest is wat anders!
 • 12 Jan 2019 om 12:54
  • Quote van 12 Jan 2019 om 12:24
   Iedereen die zegt dat er bij ons financieel (veel) meer mogelijk is heeft het volgens mij nog steeds niet goed begrepen.
  Gewoon druk bij ander neer leggen.
 • 12 Jan 2019 om 12:24
  Iedereen die zegt dat er bij ons financieel (veel) meer mogelijk is heeft het volgens mij nog steeds niet goed begrepen.
 • 12 Jan 2019 om 12:09
  Er is daar veel meer mogelijk dan bij twente. Hebben reeds versterkingen gehaald en ook met vermeij in gesprek...
 • 12 Jan 2019 om 10:22
  Geld bepaald niet altijd of je kampioen word of het moet om echt groot geld gaan niet om die paar euro in de kkd.
 • 12 Jan 2019 om 10:17
  Wie heeft hier nou ern stinkrijke eigenaar? Wie heeft zich in de wi ter al versterkt? Twente niet meneertje ! Jullie!
 • 12 Jan 2019 om 09:32
  Haha, financieel te weinig mogelijkheden maar wel bonussen van 4000 per wedstrijd