Drommel geniet: ''Het is waanzinnig hoe die altijd zingen''

( 1 reacties)
Drommel geniet: ''Het is waanzinnig hoe die altijd zingen''

Joël Drommel lag vorig seizoen regelmatig onder vuur bij FC Twente, maar is dit seizoen een uiterst stabiele factor bij de koploper van de Keuken Kampioen Divisie. Drommel kent de uitersten van het keepersvak.

"Het is mooi dat je die ene bal kunt pakken, waardoor je wint. Maar als je in de fout gaat, ben jij de kwaaie pier", zegt Drommel in De Twaalfde Man. "Je bent de held of de schlemiel. Daar moet je mee deal, dat is ons werk. Het overkomt elke keeper. Je bent een soort eenling in het veld. Maar ik kijk altijd kritisch naar mezelf, je wordt daar alleen maar beter van. Voor mij blijft het 't mooiste wat er is."

Met FC Twente draait Drommel een prima tweede seizoenshelft, waarin nog niet verloren werd. "Het is geen gemakkelijke competitie, maar we zijn nu goed bezig. Het geloof en de vorm zijn er. We hebben het leuk met elkaar, de stemming is uitstekend en we hebben veel energie", aldus Drommel.

"En vergeet onze supporters niet", vervolgt de sluitpost. "Het is waanzinnig hoe die altijd zingen, de hele wedstrijd door. En als we verliezen hoor je dat ook. Alleen al voor al die mensen doen we allemaal keihard ons best. Met die geweldige steun achter ons moet het gewoon goed komen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Mar 2019 om 14:07
    Als je de sfeer en supporters geweldig vindt dan moet je snel je contract verlengen maar ik vrees dat we zijn salaris niet kunnen betalen bij een eventuele contractverlenging en zijn zaakwaarnemer zal waarschijnlijk willen cashen dus die gaat transfervrij weg.