Pusic beseft: ''Prettig om daarin keuzes te kunnen maken''

( 3 reacties)
Pusic beseft: ''Prettig om daarin keuzes te kunnen maken''

FC Twente heeft voor de thuiswedstrijd tegen FC Volendam weer wat meer keuzes. Trainer Marino Pusic heeft Oussama Assaidi, Rafik Zekhnini en Nacho weer tot zijn beschikking.

"Een aantal jongens komt terug van blessures, maar ze zijn nog niet helemaal wedstrijdfit", zegt Pusic in gesprek met RTV Oost. "Het wedstrijdritme ontbreekt nog, maar het is wel prettig dat de jongens steeds fitter zijn en dat we steeds completer worden."

Pusic kampt nu met een luxeprobleem. "Het is heel simpel", reageert de oefenmeester. "Datgene wat oké moet je zo vasthouden. Deze selectie heeft ook aangetoond dat ze alles kunnen opvangen in verschillende omstandigheden. Dat is alleen maar positief. Diegene die terugkomen, moeten aansluiten in de rij en kijken hoe het loopt. Het is voor mij prettig om daarin keuzes te kunnen maken."

FC Twente neemt het vanavond op tegen FC Volendam en hoopt de reeks van twaalf ongeslagen duels vast te houden. "Het is de ene week wat beter dan de andere week, maar er blijft wel een fundament staan. Iedereen weet wat hij moet doen, blijft georganiseerd en van daaruit creëren we mogelijkheden voor de goal van de tegenpartij. We zijn en blijven stabiel, daar gaat het uiteindelijk om", aldus Pusic.

Foto: Sportfoto-Oost

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Mar 2019 om 18:47
    Vanavond volendam met een 3-0 nederlaag terug naar de dijk sturen. En hopelijk verspelen de mede koplopers weer punten in hun wedstrijden.
  • 15 Mar 2019 om 17:00
    4-0
  • 15 Mar 2019 om 16:38
    Ikzeg. Vanavond er op knallen en zorgen dat de achterroede helemaal dol wordt dus er op en geen eten dat is de mentaliteit laat zien dat wij de baas zijn in ons eigen veste. Ikzeg. 3-1