Ten Voorde tempert verwachtingen: ''FC Utrecht gaat winnen'' Garcia optimistisch: ''Dat is geen slecht begin van het jaar'' FC Utrecht moet maar liefst zes spelers missen tegen FC Twente ''Bij de volgende club gaan jullie de Douglas van vroeger terug zien'' ''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis''

George kan FC Twente titel bezorgen: ''Ik wil winnen''

( 3 reacties)
George kan FC Twente titel bezorgen: ''Ik wil winnen''

Dylan George kan FC Twente vrijdagavond aan de titel in de Keuken Kampioen Divisie helpen. De aanvaller van Helmond Sport, die eigendom is van FC Twente, neemt het namelijk op tegen Sparta Rotterdam.

Nadat duidelijk werd dat de kampioenswedstrijd van FC Twente tegen Jong Ajax werd afgelast, kreeg George al een berichtje van de fysiotherapeut van FC Twente. "Hij stuurde: 'Ga je Sparta wel pijn doen?' Ik heb hem teruggestuurd dat ik mijn best ga doen", reageert de aanvaller in het Eindhovens Dagblad.

George zit nog in de groepsapp bij FC Twente, maar krijgt verder niet veel verzoeken. "Ik bemoei me er niet al te veel mee, ik ben nu speler van Helmond Sport", aldus de aanvaller. Toch gaf Peet Bijen aan het een 'anticlimax' te vinden als FC Twente zonder te spelen kampioen wordt. "Ik snap Peet wel, maar ik ga die wedstrijd echt niet expres verliezen. Ik wil winnen."

LEES OOK: Bijen vreest 'anticlimax': ''Ik hoop dat Sparta vrijdag wint''

Voor George voelt een mogelijke titel van FC Twente ook 'een beetje' van hem met vier invalbeurten en één basisplaats voor de winterstop. "Ik heb niet veel gespeeld, maar Twente is wel mijn club", geeft hij aan. "Ik heb er in de winter ook zelf voor gekozen om verhuurd te worden. Of ik het nu niet zonde vind dat ik het kampioenschap niet mee kan vieren? Nee, ik heb geen spijt van mijn overstap. Maar het zou mooi zijn als we Sparta uitschakelen. Dan heb ik toch een beetje geholpen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Apr 2019 om 16:13
  • Quote van 18 Apr 2019 om 15:33
   Lijkt me goede jongen maar is nu bij Helmond Sport waarschijnlijk beter op zijn plek dan bij Twente.
  Helemaal met je eens!
 • 18 Apr 2019 om 15:33
  Lijkt me goede jongen maar is nu bij Helmond Sport waarschijnlijk beter op zijn plek dan bij Twente.
 • 18 Apr 2019 om 15:14
  ik ga zeker kijken hoe george het doet