George baalt niet: ''In principe is FC Twente al kampioen''

0
George baalt niet: ''In principe is FC Twente al kampioen''

Dylan George had FC Twente vrijdagavond al aan de titel in de Keuken Kampioen Divisie kunnen helpen. De vleugelaanvaller, die eigendom is van FC Twente, moest dan met Helmond Sport winnen bij Sparta Rotterdam.

Helmond Sport verloor echter met 3-1 op Het Kasteel, waardoor het titelfeestje van FC Twente met zeker drie dagen werd uitgesteld. "Mijn focus lag bij Helmond Sport. In principe is Twente al kampioen", zegt George in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

George kon aanvallend weinig brengen en liep veel achter tegenstander Fankaty Dabo aan. "Ik zag dat ons plan niet werkte. Toen ben ik nog met mijn medespelers gaan praten of we niet iets anders konden proberen, maar we hadden er echt zo op getraind dat we dit zouden doen", aldus de vleugelaanvaller.

De huurling van FC Twente speelt maandag de derby tegen FC Eindhoven, terwijl FC Twente dan kampioen kan worden. Of hij dat gaat vieren? "Dat zullen we allemaal wel zien. Ik heb daar nog niet over nagedacht. Maandag ga ik het proberen voor de fans van Helmond in ieder geval. De winnende goal zou mooi zijn. Als we maar winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 20 september 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›