Verdonk blijft Twente trouw: ''Niet het risico dat ik terug naar Feyenoord moet'' Garcia over wissel: ''Moeilijkste moment voor mij als trainer'' FC Twente na zwakke tweede helft onderuit tegen Vitesse MATCHDAY | Spaans tweetal terug in de basis bij FC Twente Brama 'een beetje kribbig': ''Wie bepaalt nu dat ik moet stoppen?''

''Doodzonde als FC Twente nog een seizoen KKD had moeten spelen''

( 0 reacties)
''Doodzonde als FC Twente nog een seizoen KKD had moeten spelen''

FC Twente keert volgend seizoen terug op het hoogste niveau. De Tukkers kroonden zich maandag tot kampioen van de Keuken Kampioen Divisie, tot tevredenheid van Jill Roord.

De middenveldster speelde in het verleden bij FC Twente Vrouwen en volgde dit seizoen vooral via social media, zo geeft ze aan in gesprek met Tubantia. "Ik vind het belangrijk dat FC Twente terugkeert in de Eredivisie. Het zou doodzonde zijn als FC Twente nog een seizoen in de Keuken Kampioen Divisie had moeten spelen", vindt Roord.

"Voor het vrouwenvoetbal van FC Twente is het ook goed dat de club weer uitkomt in de Eredivisie", vervolgt de middenveldster. Met de speelsters van de vrouwenploeg heeft Roord nog veel contact, vertelt ze. "Ik feliciteer FC Twente en gun de hele club een geweldig feest", besluit de OranjeLeeuwin.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 20 december 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›