Drommel: ''Er zijn wel opties geweest in het buitenland''

1
Drommel: ''Er zijn wel opties geweest in het buitenland''

Joël Drommel verlengde deze week zijn contract bij FC Twente. De doelman blijft ook de komende twee seizoenen verbonden aan de club uit Enschede.

"Ik vind het zo'n mooie club en je hebt een goed seizoen gedraaid", legt Drommel zijn keuze uit in gesprek met RTV Oost. "De supporters en iedereen wilden heel graag dat ik bleef. Ik denk dat het voor mezelf het beste is om te verlengen bij deze mooie club."

Drommel was na het afgelopen seizoen transfervrij en had dus ook een andere keuze kunnen maken. "Er zijn wel opties geweest in het buitenland, maar heel concreet was het ook niet", aldus de sluitpost, die wil voortborduren op het afgelopen seizoen.

"Ik heb zestien clean-sheets gehad en ben kampioen geworden", geeft hij aan. "Daarnaast een periode als beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie, Speler van het Jaar bij FC Twente. Al die prijzen zijn echt heel mooi."

Drommel ontwikkelde zichzelf sterk en heerste in het strafschopgebied. "Dat is meer durf", meent de doelman. "Ik kijk veel naar Onana en hij doet dat ook. Misschien zit je wel een keer mis, maar daar word je alleen maar beter van. Je moet gewoon durven en met lef keepen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 May 2019 om 20:07
    Deze jongen kan nog heel ver komen. Hij laat zich niet gauw gek maken. Niet door supporters (deze waren allemaal niet zo positief dit gehele jaar), en niet door zaakwaarnemers. Hij bepaalt zelf zijn doelen, en stippelt zelf het te volgen traject uit. Respect!!! Dat vermogen heeft lang niet iedereen op die leeftijd!
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›