''Stel dat FC Twente daar wint, dan doe je echt hele goede zaken'' Leuke beelden: Garcia en De Lange showen skills op trainingsveld Boere eerlijk: ''Heb het ontslag van Rene Hake nooit begrepen'' ''Busquets staat verdedigend ook absoluut zijn mannetje'' Trainingsvelden onbespeelbaar; FC Twente wijkt uit naar kunstgras

Bijen blij met videoscheidsrechter: ''Dat mogen ze vaker doen''

( 0 reacties)
Bijen blij met videoscheidsrechter: ''Dat mogen ze vaker doen''

FC Twente won zaterdagavond in een krankzinnige wedstrijd van FC Groningen. De videoscheidsrechter had een hoofdrol in het noorden. Mede daardoor trok scheidsrechter Christiaan Bax maar liefst zestien minuten bij.

"Dit was wel iets nieuws voor ons met een blessuretijd die ongeveer nog langer duurde dan een speelhelft, penalty's, rode kaarten. Er zat van alles in", blikt Peet Bijen terug in gesprek met RTV Oost. "Uiteindelijk ben je blij met de overwinning, maar de manier waarop was nog wel iets te moeizaam. We moeten die wedstrijd veel sneller afmaken want door de 2-1 maak je het jezelf nog onnodig moeilijk. Dan gaan die fans erachter staan en ga je achteruit lopen. Dat was wel zonde." 

De aanvoerder van FC Twente kon niet beoordelen of de twee rode kaarten voor FC Groningen terecht waren. "Dat vind ik super moeilijk, want ik stond er niet altijd goed voor. Maar volgens mij hebben ze daar nu een mooi iets voor en dat is de VAR. Vandaag heeft dat in ons voordeel geholpen dus dat mogen ze vaker doen", knipoogt Bijen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›