''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden'' Pleguezuelo blinkt uit bij FC Twente: ''Hij is absoluut een krijger'' ''Vond het een hele logische beslissing om Schenk te passeren'' Derksen duidelijk over Garcia: ''Dat blijft natuurlijk bezopen'' ''Had Velthuis en Huiberts graag bij FC Twente gehouden''

Bijen: ''Dat is misschien wel iets waar ze over kunnen nadenken''

( 1 reacties)
Bijen: ''Dat is misschien wel iets waar ze over kunnen nadenken''

FC Twente won afgelopen weekend met 1-3 bij FC Groningen. De Tukkers werden geholpen door de VAR. Mede dankzij het ingrijpen van de videoscheidsrechter vielen er twee rode kaarten en werden er drie strafschoppen gegeven.

Mike te Wierik werd na tussenkomst van de VAR met een rode kaart van het veld gestuurd. "Ik neem aan dat hij voor de bal wil gaan, dan zit er weleens een been bij", reageert FC Twente-aanvoerder Peet Bijen in gesprek met RTV Oost. "Nu is er inderdaad misschien de pech dat er overal een beeld van is."

Bijen twijfelt soms wel aan de VAR. "Vooral als je het in slow motion afspeelt, dan ziet het er vaak erger uit dan het is", meent de verdediger. "Ik heb dat van Björn Kuipers gehoord, die wil altijd zijn herhalingen op gewone snelheid zien. Dat is misschien wel iets waar ze over kunnen nadenken, maar ik heb me daar voor de rest niet in verdiept. Gelukkig mogen wij ons gewoon op het spel focussen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Aug 2019 om 11:36
    Te Wierik komt gewoon als een psychopaat in, daar is geen woord Frans bij.