''Ik sputter tegen en begin over Bosch, die hoort in de basis'' ''Brama wil zijn rol anders invullen dan Garcia voor ogen heeft'' Steun voor Van Leeuwen: ''Ted past voortreffelijk bij FC Twente'' ''Volgens hem hadden Bosch, Brama en Hölscher moeten spelen'' ''Had FC Twente gesierd als ze openbaar excuses hadden aangeboden''

KNVB maakt arbiter voor uitduel met SC Heerenveen bekend

( 0 reacties)
KNVB maakt arbiter voor uitduel met SC Heerenveen bekend

De KNVB heeft Pol van Boekel aangesteld om de wedstrijd tussen SC Heerenveen en FC Twente in goede banen te leiden. Het duel wordt zaterdagavond om 20.45 uur gespeeld.

Van Boekel wordt in het Abe Lenstra Stadion bijgestaan door assistent-scheidsrechters Sander van Roekel en Nicky Siebert. De KNVB heeft Marc Nagtegaal aangewezen als vierde official. Danny Makkelie zal als videoscheidsrechter fungeren. Hij krijgt in Zeist assistentie van Jannick van der Laan.

SC Heerenveen kende een wisselvallige start in de Eredivisie. De Friezen wonnen knap met 0-4 bij Heracles Almelo en speelden vervolgens gelijk tegen Feyenoord (1-1). Afgelopen weekend werd er echter met 2-0 verloren bij FC Emmen. FC Twente heeft een puntje meer dan SC Heerenveen.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
12:15
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›