Breukers: ''Dacht dat ik de arm langs mijn lichaam hield''

( 0 reacties)
Breukers: ''Dacht dat ik de arm langs mijn lichaam hield''

Tim Breukers won vrijdagavond met 3-2 van FC Twente in de Twentse derby. De rechtsback was blij met de overwinning, maar hij erkent dat de ploeg wel geluk had in de Grolsch Veste.

De Enschedeërs kwamen al vroeg in het duel op voorsprong, maar de mandekker zocht met een voorsprong de rust op. ''De twee goals van ons komen letterlijk uit de lucht vallen. In de tweede helft stonden we beter. Het is voor ons een lekker gevoel. Het is de wedstrijd die het meest leeft hier. Dit voelt anders dan winnen van Willem II'', vertelt hij aan TC Tubantia

In de eerste helft wilden de spelers van Twente een strafschop hebben nadat Breukers de bal met zijn arm van de lijn haalde. Zelf denkt de verdediger dat het terecht is dat de scheidsrechter liet doorspelen. ''Ik dacht dat ik de arm langs mijn lichaam hield, maar ik heb de beelden nog terug niet gezien. Ik weet het niet'', vertelt hij eerlijk.

De overwinning op de rivaal smaakt fijn en niet alleen voor de spelers. Ook de supporters zijn blij, weet Breukers. ''Voor de wedstrijd kregen we een filmpje te zien van supporters. Zij vertelden hoe de wedstrijd bij hen leeft en hoe belangrijk het is. Dat was heel mooi. Ik denk dat we dat vertaald hebben naar het veld. Het was de eerste helft niet goed, we hadden weinig controle. En we hadden de VAR mee bij de 2-0 van Twente'', doelt hij op de afgekeurde goal van Javier Espinosa nadat hij de bal meenam met de arm.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

vrijdag 25 oktober 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›