Dubbel gevoel bij Brama: ''Toch een klein beetje een mooie dag''

6
Dubbel gevoel bij Brama: ''Toch een klein beetje een mooie dag''

Wout Brama heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de verloren wedstrijd in de eigen Grolsch Veste. De 33-jarige middenvelder zag FC Twente bij zijn rentree in de slotminuten verliezen van Sparta Rotterdam.

Brama maakte zaterdag zijn eerste minuten in de hoofdmacht van FC Twente sinds april. "Het gaat goed. Ik heb nu vijf à zes weken volledig met de groep meegetraind. Ik voel me hartstikke fit", vertelt Brama na afloop aan RTV Oost. "De trainingsdata die uit mijn GPS-systeem komt is hartstikke goed. Ik heb geen last gehad tijdens de wedstrijd, maar ik ben er natuurlijk wel lang uit geweest."

Brama had de afgelopen maanden last van zijn achillespees. "Als je 33 bent speel je niet meer pijnvrij. Ik was wel wat gespannen. Als ik dat niet meer heb, dan stop ik met voetballen. Dat houdt je scherp. Ik wil het niet normaal vinden om voor Twente te spelen. Met de teamprestatie ben ik niet tevreden, maar voor mezelf is het toch een klein beetje een mooie dag."

De Tukker had tegen Sparta een andere rol dan hij gewend is. Omdat Oriol Busquets als controleur speelde, werd hij iets meer vooruit geschoven. "Maar ik ben blij dat ik vandaag mijn niveau heb kunnen halen, al was het op een andere positie dan dat ik gewend ben. Dat is misschien het enige lichtpuntje van deze dag", besluit Brama. 

 

6 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 6 Oct 2019 om 18:38
  • Quote van 6 Oct 2019 om 15:31
   Selahi,Vuckic en Brama op het middenveld.
  Zou een goede optie zijn. Maar als je het centrale duo wilt ontlasten ga je niet met 1 verdedigende middenvelder spelen maar met 2. Mischien kan de huurling van Barcelona centraal spelen op de plek van bijen of schenk. Daarnaast zal de huurling van city rechts back moeten gaan spelen over 2 weken tegen Emmen.
 • 6 Oct 2019 om 16:14
  • Quote van 6 Oct 2019 om 15:31
   Selahi,Vuckic en Brama op het middenveld.
  Jij hebt helemaal gelijk
 • 6 Oct 2019 om 15:31
  Selahi,Vuckic en Brama op het middenveld.
 • 6 Oct 2019 om 14:42
  • Quote van 6 Oct 2019 om 14:02
   Gister veruit de slimste speler bij fct
  Niet alleen slim, ook nog 2x gevaarlijk geweest. Volgende wedstrijd busquets er uit en Brama op zijn positie. Vuckic ervoor.
 • 6 Oct 2019 om 14:02
  Gister veruit de slimste speler bij fct
 • 6 Oct 2019 om 13:47
  Heuu, zo doen wij dat ook in ons café elftal.