Latibeaudiere: ''Dat had zeker invloed op mijn beslissing''

3
Latibeaudiere: ''Dat had zeker invloed op mijn beslissing''

Joël Latibeaudiere werd vlak voor het verstrijken van de transferdeadline door FC Twente gehuurd van Manchester City. De Engelsman wacht nog op zijn officiële debuut, maar is blij met zijn keuze voor FC Twente.

"Ik was allang op zoek naar een club om aan verhuurd te worden, maar ik was wel zorgvuldig op zoek naar het juiste team voor mezelf", geeft Latibeaudiere aan. "Ik heb samen met de club gekeken en we besloten dat FC Twente de juiste club was om heen te gaan. Ik heb daar een goede kans op speeltijd en het is een mooie competitie om in te spelen."

"Het voetbal hier is erg technisch, het is minder fysiek als in Engeland en de fans zijn erg uitzinnig", vervolgt de verdediger op de website van de Engelse voetbalbond. "Ze zijn gepassioneerd en erg veeleisend van het team en onze manager is hetzelfde. De trainingen zijn dus erg intens, maar ik geniet ervan."

Latibeaudiere weet dat de Eredivisie een ideale springplank is. "Ik heb gezien dat spelers de overstap maakten van de Eredivisie naar grote Europese clubs. En dan had je Bersant Celina en Matthew Smith die door City werden verhuurd aan FC Twente. Ook weet ik dat Chelsea spelers als Mason Mount, Jack Clarke-Salter en Dominic Solanke verhuurde aan Vitesse. Dus dat had zeker invloed op mijn beslissing."

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 Oct 2019 om 11:35
    ik zou hem ook graag z.s.m. in de basis zien.... heb heus niet de illusie dat deze jongen vervolgens foutloos zal gaan spelen, nee hij moet zich ook nog ontwikkelen maar bij duo Schenk/Bijen hebben we in ieder geval wekelijks tegengoals.... Pavlidis heeft er nu alweer een doelpunt bijgekregen op teletekst, terwijl de wedstrijd nog moet beginnen
  • 14 Oct 2019 om 15:49
    Beter dan schenk
  • 14 Oct 2019 om 15:49
    Snel laten debuteren graag. Kan niet minder zijn dan wat er nu in het centrum loopt.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›