Defensieve versterkingen op komst bij FC Twente: ''Ze hebben ruimte'' ''De optie om bij FC Twente blijven is zo slecht nog niet'' Van Leeuwen blikt vooruit: ''Een schoon schip biedt ook kansen'' Van Leeuwen verklapt: ''Over meer dan 150 spelers gesproken'' Espinosa blikt terug: ''Ik kon daar echt veel geld verdienen''

''Daar hebben ze op gegokt, dat kan ook wel eens een keer''

( 0 reacties)
''Daar hebben ze op gegokt, dat kan ook wel eens een keer''

Joël Drommel moet de wedstrijd met PEC Zwolle aan zich voorbij laten gaan vanwege een schorsing. Het hoger beroep heeft hier niets aan kunnen veranderen. 

"Alsof je in beroep gaat tegen een verkeersboete", zo stelt Tijmen van Wissing het hoger beroep van FC Twente bij De Oosttribune. "Feyenoord is het ook wel eens gelukt, dus je kan het altijd proberen."

"Ze hadden een beeld waardoor hij vrij gepleit zou kunnen worden, dat heb ik er van begrepen. Daar hebben ze op gegokt, dat kan ook wel eens een keer", reageert Jan van Staa. "Maar goed, één wedstrijd mist hij."

"Ik vind dit wel een rode kaart. Twente niet blijkbaar. Dat mag, als je er ervan overtuigd bent", aldus Van Wissing. "Over de handsbal van Veltman van van de week lopen de mening ook uiteen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›