Van Leeuwen: ''Die scheve verhouding is ons ook opgevallen'' ''Wel vreemd dat Garcia er zes maanden voor nodig heeft gehad'' Lang lacht: ''Zij probeerden het gewoon elke transferperiode'' Garcia: ''De trainingsvelden zijn slecht, salarissen relatief laag'' Drommel en Selahi spelen zich in de kijker: ''Er is belangstelling''

VIDEO | Boerebach bij DWDD over wederopstanding na gitzwarte periode

( 0 reacties)
VIDEO | Boerebach bij DWDD over wederopstanding na gitzwarte periode

Het nieuwe boek 'Hoi Papa, de herrijzenis van Michel Boerebach' ligt vanaf deze week in de winkels. Maandag was Michel Boerebach bij De Wereld Draait Door aanwezig om over het boek te vertellen. 

Dit deed hij samen met zijn goed vrienden Hugo Borst en Wim Kieft. Zij waren van grote waarde voor Boerebach in zijn zware jaren. De oud-Twentenaar verloor in 2003 zijn zoons Lesley (12) en Sven (9) bij een auto-ongeluk. Na hun verlies volgde voor Boerebach een periode met veel verdriet.

Op donderdag 28 november komt Boerebach langs in Enschede bij Boekhandel Broekhuis. Hier zal hij worden geïnterviewd. Na het interview is er voor mensen de mogelijkheid om hun boek door Boerebach te laten signeren. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!