Aburjania overbodig? ''Die gaat ook geen minuten meer maken'' Ten Voorde kritisch: ''Ik vind het niet de plek van Wout Brama'' Toekomst Verdonk ongewis: ''Volgens mij wil hij wel blijven'' Vak-P organiseert 'extra lange Homeless-party' met Cafe Gold Rush ''Voor die slapjanus moet misschien toch een plekje gevonden worden''

VIDEO | Boerebach bij DWDD over wederopstanding na gitzwarte periode

( 0 reacties)
VIDEO | Boerebach bij DWDD over wederopstanding na gitzwarte periode

Het nieuwe boek 'Hoi Papa, de herrijzenis van Michel Boerebach' ligt vanaf deze week in de winkels. Maandag was Michel Boerebach bij De Wereld Draait Door aanwezig om over het boek te vertellen. 

Dit deed hij samen met zijn goed vrienden Hugo Borst en Wim Kieft. Zij waren van grote waarde voor Boerebach in zijn zware jaren. De oud-Twentenaar verloor in 2003 zijn zoons Lesley (12) en Sven (9) bij een auto-ongeluk. Na hun verlies volgde voor Boerebach een periode met veel verdriet.

Op donderdag 28 november komt Boerebach langs in Enschede bij Boekhandel Broekhuis. Hier zal hij worden geïnterviewd. Na het interview is er voor mensen de mogelijkheid om hun boek door Boerebach te laten signeren. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›