Schenk: ''Het schokeffect is nog niet ter sprake gekomen''

2
Schenk: ''Het schokeffect is nog niet ter sprake gekomen''

FC Twente werkt deze week toe naar de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Na de winst op PEC Zwolle (2-1) staat er voor de Tukkers iets minder druk op het duel.

Bij VVV-Venlo is er wel veel gebeurd. De Limburgers ontsloegen trainer Robert Maaskant en stelden Jay Driessen aan als interim-trainer. Dat kan een schokeffect teweeg brengen, maar daar is bij FC Twente nog niemand mee bezig geweest.

"We gaan vanaf morgen (vrijdag, red.) altijd naar de tegenstander, dus in zoverre is het niet ter sprake gekomen", geeft Xandro Schenk aan in gesprek met 1Twente. "Natuurlijk spreek je onderling wel eens. Ik heb zelf met Maaskant gewerkt, dus je praat er wel over. Maar met de trainer is het nog niet ter sprake gekomen."

Schenk gelooft niet echt in een schokeffect. "Ik heb helaas heel veel trainerswisselingen meegemaakt. De ene keer werkt het wel en de andere keer werkt het niet. Dat is heel moeilijk in te schatten. Normaal gesproken ben ik daar niet heel snel een fan van, maar soms is het noodzakelijk. Ik weet niet hoe de situatie daar was, dus ik ben benieuwd. Ik weet niet ook niet wat we kunnen verwachten zondag."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Nov 2019 om 05:25
    Nou bij twente werkt het schok effect bijna altijd, alle clubs die een beetje in een crisis zitten helpen wij erweer bovenop, makke schapen mentaliteit, Ik vrees weer billenknijpen
  • 21 Nov 2019 om 18:48
    Schenk schijnt een goede jongen te zijn