'FC Twente neemt in winter afscheid van overbodige middenvelder' 'Enorme mix' bij FC Twente: ''Hoor ook Frans of Duits om me heen'' Transferadvies voor FC Twente: ''Dat zou ik wel goed vinden'' Zware tijd voor Roemeratoe: ''Waarom stop ik niet gewoon?'' FC Twente-supporters massaal naar bekerduel met Go Ahead Eagles

''Busquets staat verdedigend ook absoluut zijn mannetje''

( 0 reacties)
''Busquets staat verdedigend ook absoluut zijn mannetje''

FC Twente gaat zondagmiddag op bezoek bij VVV-Venlo. Xandro Schenk zal dan waarschijnlijk opnieuw de aanvoerdersband dragen, omdat Wout Brama en Peet Bijen de laatste weken niet konden rekenen op een basisplek.

"Het voelt prima, het voelt goed. Het geeft absoluut wel vertrouwen", aldus Schenk, voor wie de aanvoerdersband niet iets nieuws is. "Ik ben bij Go Ahead Eagles ook al eens aanvoerder geweest, dus ik ben er wel bekend mee. Het verschilt verder niet veel, want ik probeer altijd mijn ding te doen en veel te praten en coachen. Ik probeer mezelf te blijven."

Schenk vormt nu met Oriol Busquets het centrum van de defensie. "Oriol is een hele goede voetballer, maar ik wil niet zeggen dat het met Peet niet goed beviel", reageert Schenk bij 1Twente. "Oriol kan heel goed voetballen en staat verdedigend ook absoluut zijn mannetje, dus dat is prima. Ik kan met beide spelen. Peet is misschien wat meer een verdediger en Oriol meer een voetballer."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 december 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›