'Ajax niet op volle oorlogssterkte door blessures tegen FC Twente'

4
'Ajax niet op volle oorlogssterkte door blessures tegen FC Twente'

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Noa Lang zondagmiddag in het duel met FC Twente in de basis start. De aanvallende middenvelder viel afgelopen woensdag in het uitduel met Lille al in.

Zakaria Labyad moest het veld namelijk geblesseerd verlaten en de knieblessure zorgt ervoor dat hij ook dit weekend niet in actie kan komen. David Neres is ook geblesseerd aan zijn knie en dat betekent dat de spoeling voor trainer Erik ten Hag wel wat dun wordt. De trainer kiest daarom voor talent Lang, die afgelopen woensdag veel energie leverde in de Champions League. 

Of Hakim Ziyech kan spelen, is eveneens de vraag. De middenvelder viel tegen Lille OSC uit met een armblessure. Het medium noemt hem in de vermoedelijke opstelling, maar schrijft er wel bij dat Ziyech de afsluitende training moet doorstaan om zijn basisplaats te behouden. 

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Veltman, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Martínez; Lang, Ziyech, Promes; Tadic.

4 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 30 Nov 2019 om 14:40
  De spoeling wordt wat dun bij Ajax. Pas als ze Sjaak Swart weer oproepen, dan is er enige hoop voor Twente. Misschien hebben we geluk en houdt Ajax het bij 0-4 wel gezien en kan Twente elkaar de bal toeschuiven, zodat we heel misschien op het laatst het meeste balbezit hebben.:-)
 • 30 Nov 2019 om 13:22
  Tegen jong Ajax krijgen we het nog knap moeilijk dus zulke bericht slaat inderdaad nergens op
 • 30 Nov 2019 om 13:04
  • Quote van 30 Nov 2019 om 12:48
   Hahaha niet op volle oorlogssterkte....schei toch uit man. Labyrat is geen gemis en op de plek van Neres staat gewoon Hakim.
  Lang is ook beter dan labyad. Ajax speelt volledig met hun a team.
 • 30 Nov 2019 om 12:48
  Hahaha niet op volle oorlogssterkte....schei toch uit man. Labyrat is geen gemis en op de plek van Neres staat gewoon Hakim.
zondag 15 maart 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›