''Hij heeft vijf of zes maanden niks gehoord, dat moet voorbij zijn''

0
''Hij heeft vijf of zes maanden niks gehoord, dat moet voorbij zijn''

Door het grote aantal vertrokken spelers is FC Twente deze week met zeven jeugdspelers aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Tussen deze jeugdspelers zitten enkele pareltjes, zo ziet Tijmen van Wissing.

De FC Twente-watcher noemt onder andere Luca Everink, die in de winterstop ook al mee op trainingskamp ging. "Daar zag je Luca Everink echt heel aardig meedoen", vertelt Van Wissing bij De Oosttribune. "Maar daarna heeft hij vijf of zes maanden niets gehoord van de club. En dat moet gewoon voorbij zijn."

Van Wissing is eveneens onder de indruk van Thijs van Leeuwen. "Misschien zitten er wel één of twee spelers die kunnen aantikken bij het eerste elftal. Van Leeuwen is bijvoorbeeld wel een aardige buitenspeler. Hij heeft ook mogen ruiken aan Heracles Almelo en onder Wormuth mogen trainen, dus ik snap wel dat Ron Jans hem er ook bij heeft genomen."

"Want je zult je maar vergissen in zo'n speler, dat ie daarna ineens doorbreekt", vervolgt Van Wissing. "Die jongen ademt het rood van FC Twente en heeft eigenlijk niets met Heracles Almelo. En hij was vorig jaar Nakamura op een gegeven moment al voorbij in de tweede seizoenshelft, maar nu ziet-ie dan weer dat Cerny komt. Dan is voor hem het perspectief misschien weer wat minder."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!