Pierie strijdlustig: ''Wil mezelf laten zien op het hoogste niveau''

1
Pierie strijdlustig: ''Wil mezelf laten zien op het hoogste niveau''

Kik Pierie hoopt zichzelf komend seizoen weer te kunnen laten zien in de Eredivisie. Na zijn overstap vorig jaar van SC Heerenveen naar Ajax verdween de 20-jarige mandekker van het netvlies en werkte hij zijn wedstrijden af in de Keuken Kampioen Divisie.

"Het moment dat je weer het veld op stapt dan voelt het gelijk weer goed. Ik heb er heel veel zin in", begint Pierie, die bij Ajax vooral in het tweede voetbalde, bij FOX Sports. "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet heb moeten wennen aan de Keuken Kampioen Divisie. Maar ik heb er wel veel geleerd."
 
Pierie hoopt snel van waarde te kunnen zijn bij FC Twente. "Ik wil een bepaalde rol gaan spelen bij FC Twente. Dat is wel het doel. Ik wil mezelf weer laten zien op het hoogste niveau. Het is fantastische mogelijkheid om weer in de Eredivisie te spelen. Ik wil laten zien wat ik kan. Ik heb veel vertrouwen in het nieuwe seizoen."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 29 Jul 2020 om 22:25
    Ik hoop dat hij straks een goed blok vormt met Plezuego. Zo opvallend dat onze enige Spanjaard na dit seizoen voor een mooi bedrag verkocht wordt
zaterdag 12 september 2020
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›