Oefenwedstrijd FC Twente gaat door; Markelo moet debuut uitstellen

0
Oefenwedstrijd FC Twente gaat door; Markelo moet debuut uitstellen

FC Twente speelt vrijdagavond de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen Excelsior '31 uit Rijssen. De ploeg moet het doen zonder Kik Pierie en Nathan Markelo.

Pierie liep een knieblessure op en is volgens Jan Streuer zo'n zes weken uitgeschakeld. Nathan Markelo zal er vrijdag ook niet bij zijn. De huurling van Everton FC kwam dinsdag verkeerd terecht tijdens de training en heeft klachten aan zijn arm. Hij mocht vandaag geen fysiek contact hebben tijdens de training en lijkt zijn debuut voor FC Twente nog even te moeten uitstellen, schrijft Leon ten Voorde op Twitter.

Daar waar andere oefenwedstrijden van andere clubs al werden afgelast vanwege positieve corona testen, gaat de wedstrijd FC Twente - Excelsior '31 definitief door. De selecties van beide teams zijn getest en er is niemand besmet met het coronavirus.

Het lijkt er op dat Markelo nog even moet wachten op.zn debuut in De Veste..na armblessure vandaag geen fysiek contact nog voor hem..spelers tegenstander Excelsior coronavrij, dus t gaat beginnen..Morgenavond het eerste duel sinds 7 mrt voor fct.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 24 oktober 2020
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›