Veel nieuwe ploeggenoten voor Schenk: ''Was wennen aan elkaar''

Sandro Schenk speelde tegen Excelsior'31 na maanden weer eens een voetbalwedstrijd. Het duel eindigde in een 3-1 overwinning voor de eredivisionist.

''We hebben een goede wedstrijd gespeeld. We hebben een hoop kansen gehad, maar we hadden iets meer moeten scoren. Het is altijd lekker om weer te voetballen na een maand of zes'', vertelt de aanvoerder tegenover FC Twente TV. ''We kwamen in de eerste helft twee keer met z'n tweeën op de keeper af en misten ze beide. Ik denk dat je met rust al met 3-0 of met 4-0 voor moet staan.''

De wedstrijd werd gespeeld na een intensief trainingskamp in De Lutte. Schenk kijkt daar positief op terug. ''We zijn veel bij elkaar geweest, hebben een paar leuke dingen gedaan en goed getraind. We hebben veel nieuwe jongens, dus het was even wennen aan elkaar. Maar het zijn stuk voor stuk leuke gasten, dus we hebben het naar onze zin gehad'', stelt de verdediger, die na Wout Brama de oudste speler in de selectie is. ''Ongelooflijk, ik ben net 27.''